Om Sushiklub.dk

Sushiklub.dk er Danmarks eneste takeaway site kun med sushi.
Du søger via søgefeltet på dit post nr. også vil de restauranter i dit nærområde komme frem. Det kan både være restauranter med levering, men også restauranter som kun tilbyder afhentning i butikken. 

Når du har fundet din restaurant, vælger du hvilken menu/menuer du ønsker at bestille, og evt. tilbehør. - Herefter går du blot til kurven, vælger hvilken dato og tidspunkt du ønsker din mad, og gennemføre købet. 

Sushiklub.dk er en online virksomhed, og vi gør en stor dyd ud af at størstedelen af vores interne samt eksterne kommunikation foregår elektronisk. Vi støtter konceptet ”Papirløs Virksomhed” for at vise, at vi tager ansvar for miljøet ved ikke at printe unødigt og ved at 99,9 % af al vores kommunikation – både internt, kunder og samarbejdspartnere – foregår pr. e-mail eller over telefonen. På den måde sparer vi en masse papir og bidrager til at bevare verdens skove. Vi opfordrer derfor også vores samarbejdspartnere og kunder til at overveje de miljømæssige konsekvenser før de printer de e-mails og dokumenter vi sender, via en lille tekst i bunden af alle e-mails.


Som bruger har du en række af fordele:

· Du kan vælge at købe din menu og få den leveret direkte til døren på det tidspunkt som passer dig. (I udvalgte byer)

· Du kan vælge at købe din menu her og nu, hvor du selv afhenter den i restauranten når du ønsker.

Sushiklub.dk får løbende nye restauranter og menuer så vi altid har noget for enhver smag.